Auto start niet

Een nieuwe werkdag is weer aangebroken en u bent klaar om naar werk te gaan. U wilt de auto starten, maar helaas de auto start niet. Niets is vervelender dan dat uw motor niet wil starten, want u wilt immers zo snel mogelijk naar uw werk of andere bestemming. Op dat moment vraagt u zich af wat de oorzaak kan zijn van het startprobleem en hoe dit zo snel en efficiënt mogelijk kan worden opgelost. Startproblemen kan met alle soorten verbrandingsmotoren voorkomen en middels een Quick Start worden verholpen.

Quick start

Lindemann Quick Start
Lindemann Quick Start

Wat te doen? Mijn auto start wel maar slaat niet aan. Oplossing: De Lindemann Quick Start helpt verbrandingsmotoren sneller te laten aanslaan. Met de Lindemann Quick Start spray zullen motoren onder alle weersomstandigheden, vocht en kou, vlotter starten en aanslaan. De Quick Start is geschikt voor alle benzine- en dieselmotoren. Wanneer uw auto nog steeds niet start na het toepassen van de Quick Start, dan kan het andere oorzaken hebben zoals een lege of kapotte accu, versleten bougies of problemen met de startmotor.

Verstopte brandstoffilter

Wanneer uw brandstoffilter verstopt is zult u deze eerst moeten vervangen. Een verstopte brandstoffilter kan niet worden opgelost met een additief. Het vervangen zal normaliter direct resulteren in meer vermogen en een schonere motor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *