Lagers smeren

De levensduur van lagers verlengen doet u door gebruik te maken van Lindemann lagervet. Lagers zijn erg belangrijk om zowel kleine als grote machines draaiende te houden onder zware omstandigheden zoals hoge druk, hoge snelheid en hoge temperaturen. Er zijn veel verschillende soorten lagers, zoals kogellagers, wentellagers, naaldlagers, rollagers, glijlagers en nog veel meer. Onder de perfecte omstandigheden draaien lagers lang mee. Echter slijten lagers door deze omstandigheden vaak eerder dan gemiddeld en dat zorgt ervoor dat deze vroegtijdig moeten worden vervangen. Dit kost een hoop energie, tijd en geld.

Waarom een lager eerder vervangen, dan nodig? Goede smeermiddelen zorgen ervoor dat lagers veel langer meegaan en hier een maximale levensduur uitgehaald kan worden. Door lagers te smeren wordt de wrijving vermindert en kan slijtage en roest worden voorkomen. Daarnaast beschermd een smeermiddel lagers tegen vuil, water en andere viezigheid.


Beste lagervet

Lindemann heeft met de Red-G een smeermiddel in huis dat uitermate geschikt is voor het smeren van bijvoorbeeld rol- en kogellagers. De Red G is gebaseerd op een hoog teflon gehalte de smering verbetert en wrijving aanzienlijk vermindert. Red G kan in bijna elke smeertoepassing worden gebruikt, met name geschikt voor omstandigheden met hoge druk, water en zeewater.

Lagers smeren

Lindemann Red G

Voordelen Red G:
– Water en vuil afstotend
– Bestand tegen hoge druk, water en zeewater
– Bevat een hoog gehalte P.T.F.E (teflon)
– Langere levensduur machine
– Minder volume smeermiddel nodig

De Lindemann Red-G is te verkrijgen in zowel kleine als grote hoeveelheden. Neem contact op voor meer informatie!

Sluit Menu