Mobiele kraan onderhoud

Hoe groter de machine, des te meer onderhoud het nodig heeft om goed draaiend te houden zonder slijtage te veroorzaken. Hijskranen, torenkranen en telescoopkranen zijn grote machines en moeten ten allen tijde veilig zijn in gebruik. Preventief onderhoud is dus essentieel om veilig te werk te gaan tijdens het project. Het gebruik van de juiste smeermiddelen is belangrijk en kan bepalend zijn voor de levensduur van de mobiele kranen. Lindemann heeft smeermiddelen die hiervoor zorgen.

Draaikrans kraan smeren

Een hijskraan, torenkraan of telescoopkraan is altijd in bedrijf en maakt veel uren. Om slijtage te voorkomen is preventief kraan onderhoud essentieel en moeten onderdelen zoals staalkabels, lagers, geleide-as, tandwielen en draaikrans goed gesmeerd worden. Lindemann heeft premium kwaliteit smeermiddelen in het assortiment die ervoor zorgen dat machines in de sector industrie, landbouw, scheepvaart, mijnbouw en transport langer meegaan!

De Red-G kan bijna in alle smeertoepassing worden gebruikt om de smering te verbeteren en de temperatuur en slijtage te verminderen. De belangrijkste voordelen even op een rijtje:

  • Bestand tegen hoge drukken
  • Houdt vuil buiten en
  • Heeft een breed temperatuurbereik
  • Bestand tegen water (ook zeewater)
  • Oxidatie, roest en corrosieweerstand
  • Biedt een langdurige smering

Kortom bent u op zoek naar smeermiddelen voor een mobiele kraan, mobiele telescoopkraan of mobiele hijskraan? Bekijk dan eens onze industriële brochure. In de industriële brochure vindt u alle technische specificaties.

Geef een reactie

Sluit Menu