Motor Flush

Heeft u problemen met een vervuilde motor? Inwendige vervuiling in de motor wordt een steeds groter probleem door de toenemende strengere emissienormen door het toepassen van nieuwe technieken. Uw motor inwendig reinigen met een motor flush heeft een positieve invloed op brandstofverbruik, kwaliteit van de smering en de CO2 uitstoot. Zelf uw vervuilde motor inwendig reinigen? Lees hier hoe u dat zelf doet!

Vervuilde motor reinigen

Heeft u een auto met een hoog olieverbruik, brandstofverbruik of veel uitstoot. Dan is de kans groot dat u een vervuilde motor heeft. Het is dan zaak om uw motor inwendig te reinigen. De olie in de motor zorgt ervoor dat alle bewegende onderdelen worden gesmeerd, er geen metaal-op-metaal contact ontstaat en de motor wordt gekoeld. Na verloop van de tijd zal de kwaliteit van de olie achteruitgaan en zal het minder zijn werking gaan doen met als oorzaak vervuiling. Een sterk vervuilde motor reinigen kan worden gedaan met een Engine Cleaner van Lindemann.

Engine Flush

Motor Flush, Engine Flush, Engine Cleaner, Motor Reiniger
Lindemann Oil System Cleaner

Het inwendig reinigen van de motor werkt het beste met de Engine Flush van Lindemann. Deze krachtige Engine cleaner zorgt ervoor dat uw vervuilde motor inwendig wordt gereinigd.

Na een half uur stationeer draaien reinigt de Engine Flush het gehele oliesysteem waaronder alle zuigerveren, zuigerveergroeven, oliekeerringen en hydraulische kleppen. Naast het reinigen wordt het oliesysteem ook inwendig gesmeerd en worden white- en black sludge verwijdert. Uiteindelijk zal het resulteren in een betere compressie en soepeler draaiende motor. De Engine cleaner van Lindemann is de oplossing voor het reinigen van het gehele oliesysteem.