Vehicle Equipment Online Store nieuwe wederverkoper!

Vanaf vandaag zijn de Lindemann producten ook te verkrijgen bij Vehicle Equipment Online Store. Vehato Trading biedt via de webwinkel een groot assortiment aan met hoogwaardige kwaliteitsproducten voor het repareren, onderhouden, modificeren, conditioneren en reinigen van voertuigen. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse reinigingsproducten met nu dus ook de Lindemann additieven. Bekijk hier alle verkooppunten.

Werken met Merken nieuwe wederverkoper!

Sinds vrijdag 3 mei zijn de additieven en smeermiddelen ook verkrijgbaar bij werkenmetmerken.nl. Deze webshop heeft een ruim assortiment met veel verschillende producten.

VoordeAuto.shop nieuwe wederverkoper!

We zijn blij om te kunnen vermelden dat de Lindemann producten vanaf vandaag ook te verkrijgen zijn bij VoordeAuto.shop. Na het testen van de producten hebben zij besloten onze producten op te nemen in het assortiment.

Voordeauto.shop

VoordeAuto.shop is gespecialiseerd slimme producten die voertuigen beter laten functioneren zonder dure reparaties. Zij verkopen een groot assortiment producten bestaande uit lekkagedichters, reinigers, onderhoudsproducten, additieven en vanaf vandaag ook de Lindemann producten.

 

Lindemann Nederland sponsort Walking Football

Het team Walking Football van VV Siddeburen heeft het goed voor elkaar en

voetbalt vanaf nu de sterren van deLindemann Nederland sponsort Walking Football hemel met soepel gesmeerde knietjes. We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie initiatief! De heren van het Walking Football team van de VV Siddeburen lopen er weer gesmeerd bij… Wij wensen de heren veel succes en vooral plezier met alle aankomende toernooien en prijzen. 😁👍

 

Winparts.nl nieuwe wederverkoper!

Wij zijn verheugd te kunnen vermelden dat de Lindemann producten nu ook te verkrijgen zijn op Winparts.nl Winparts.nl

Winparts.nl is met 1500 pakketten per dag één van de grootste auto onderdelen webshops van de Benelux!

👉Bestel nu via Winparts.nl en ontvang 20% korting op onze producten!

Nieuw verkooppunt in Utrecht!

Met trots mogen we mededelen dat de Lindemann additieven vanaf maandag te verkrijgen zijn bij Record Auto Record Auto Onderdelen UtrechtOnderdelen in Utrecht. Record Auto Onderdelen is een bedrijf wat zich in de regio Utrecht toespitst op zowel de particuliere als de zakelijke klant. U kunt bij hun terecht voor auto onderdelen, accessoires en vanaf maandag ook voor de Lindemann additieven.

U vindt Record Auto Onderdelen aan de Ceylonlaan 11 te Utrecht!

Leuk artikel in de krant!

Ook de pers weet de jonge ondernemers te vinden!

Lindemann Nederland in de krant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel in de Eemslander van woensdag 16 januari 2019.

Automat Appingedam eerste fysieke winkel!

We zijn verheugd te kunnen vermelden dat Lindemann additieven vanaf vandaag ook te verkrijgen zijn bij Automat Appingedam!  Dit is de eerste fysieke winkel die de additieven van Lindemann zal gaan verkopen.

U vindt de Automat aan de Farmsumerweg 126A te Appingedam.

Additievenshop.nl eerste wederverkoper!

Op maandag 17 december 2018 heeft Lindemann Nederland een akkoord bereikt met Additievenshop.nl. Deze webshop biedt veel verschillende merken en soorten additieven aan voor de consument. Voor professioneel advies en scherpe prijzen met gratis verzending kunt u hun terecht. De Lindemann additieven zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via http://www.additievenshop.nl.

Lindemann Nederland is een feit!

Op dinsdag 6 november was het zover! Na de officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel kon het ondernemen echt gaan beginnen. Lindemann Nederland VOF. is een feit!