Vehicle Equipment Online Store nieuwe wederverkoper!

Vanaf vandaag zijn de Lindemann producten ook te verkrijgen bij Vehicle Equipment Online Store. Vehato Trading biedt via de webwinkel een groot assortiment aan met hoogwaardige kwaliteitsproducten voor het repareren, onderhouden, modificeren, conditioneren en reinigen van voertuigen. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse reinigingsproducten met nu dus ook de Lindemann additieven. Bekijk hier alle verkooppunten.

VoordeAuto.shop nieuwe wederverkoper!

We zijn blij om te kunnen vermelden dat de Lindemann producten vanaf vandaag ook te verkrijgen zijn bij VoordeAuto.shop. Na het testen van de producten hebben zij besloten onze producten op te nemen in het assortiment.

Voordeauto.shop

VoordeAuto.shop is gespecialiseerd slimme producten die voertuigen beter laten functioneren zonder dure reparaties. Zij verkopen een groot assortiment producten bestaande uit lekkagedichters, reinigers, onderhoudsproducten, additieven en vanaf vandaag ook de Lindemann producten.

 

Lindemann Nederland sponsort Walking Football

Het team Walking Football van VV Siddeburen heeft het goed voor elkaar en

voetbalt vanaf nu de sterren van deLindemann Nederland sponsort Walking Football hemel met soepel gesmeerde knietjes. We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie initiatief! De heren van het Walking Football team van de VV Siddeburen lopen er weer gesmeerd bij… Wij wensen de heren veel succes en vooral plezier met alle aankomende toernooien en prijzen. 😁👍

 

Winparts.nl nieuwe wederverkoper!

Wij zijn verheugd te kunnen vermelden dat de Lindemann producten nu ook te verkrijgen zijn op Winparts.nl Winparts.nl

Winparts.nl is met 1500 pakketten per dag één van de grootste auto onderdelen webshops van de Benelux!

👉Bestel nu via Winparts.nl en ontvang 20% korting op onze producten!

Nieuw verkooppunt in Utrecht!

Met trots mogen we mededelen dat de Lindemann additieven vanaf maandag te verkrijgen zijn bij Record Auto Record Auto Onderdelen UtrechtOnderdelen in Utrecht. Record Auto Onderdelen is een bedrijf wat zich in de regio Utrecht toespitst op zowel de particuliere als de zakelijke klant. U kunt bij hun terecht voor auto onderdelen, accessoires en vanaf maandag ook voor de Lindemann additieven.

U vindt Record Auto Onderdelen aan de Ceylonlaan 11 te Utrecht!