Lindemann Nederland bestaat 1 jaar!

Hoera! Het is alweer een jaar geleden dat Lindemann Nederland is opgericht. Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt om zoveel mogelijk naamsbekendheid te creëren. Inmiddels hebben we aantal fysieke verkooppunten en meerdere webshops die de Lindemann additieven aanbieden. We zijn druk bezig om het aantal verkooppunten uit te breiden en klanten te helpen met het vinden van een juiste oplossing.

Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van het nieuws.

Oplossing voedselveilig smeermiddel

Lindemann heeft de afgelopen jaar een aantal unieke producten op de markt gebracht, waaronder de Lindemann High Temperature Grease. De HT-G en HTF-G (food grade) met P.T.F.E. is een hittebestendig smeermiddel en heeft een temperatuurbereik van -40 ° C tot +400 ° C!

Dit product heeft een aantal unieke eigenschappen, smelt, druipt en verkoolt niet, is waterafstotend en beschermt tegen corrosie, is geschikt voor extreem hoge drukken, vermindert slijtage en onderhoud en biedt een langdurige smering.

Nieuw op de website!

Sinds kort staat er een nieuwe pagina op onze website. Op deze pagina hebben we maar liefst 50 oplossingen uitgeschreven en toegelicht! Alle problemen die we aan het licht hebben gebracht kunnen met de kwalitatief hoogwaardige brandstof-, olie-, en radiator additieven en smeermiddelen van Lindemann worden opgelost!

Assortiment uitbreiding Automat

Op 5 januari 2019 is Automat Appingedam begonnen met de verkoop van de Lindemann producten. Nu een half jaar later hebben ze het assortiment van de Lindemann producten uitgebreid.

Nieuw in het assortiment:
– Fuel System Cleaner
– Octane Boos Street
– Radiator Block Stop Leak
– Radiator Block Flush
– Automatic Transmission Treatment
– Power Steering Treatment

Tot nu zijn de klanten erg tevreden over de Lindemann producten. Het resulteert momenteel al in terugkerende klanten. U vindt de Automat aan de Farmsumerweg 126A te Appingedam.

Veo-Store nieuwe wederverkoper!

Vanaf vandaag zijn de Lindemann producten ook te verkrijgen bij Vehicle Equipment Online Store. Vehato Trading biedt via de webwinkel een groot assortiment aan met hoogwaardige kwaliteitsproducten voor het repareren, onderhouden, modificeren, conditioneren en reinigen van voertuigen. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse reinigingsproducten met nu dus ook de Lindemann additieven. Bekijk hier alle verkooppunten.

Werken met Merken nieuwe wederverkoper!

Sinds vrijdag 3 mei zijn de additieven en smeermiddelen ook verkrijgbaar bij werkenmetmerken.nl. Deze webshop heeft een ruim assortiment met veel verschillende producten.

Werken met Merken biedt vooral producten aan van premium kwaliteit. Daarom hebben zij dan ook gekozen voor de additieven van Lindemann.

Zowel zakelijke- als particuliere klanten kunnen terecht bij dit in Friesland gevestigde bedrijf. Ze staan bekend om de snelle levertijden, het veelal gratis bezorgen en de uitstekende productkennis!

VoordeAuto.shop nieuwe wederverkoper!

We zijn blij om te kunnen vermelden dat de Lindemann producten vanaf vandaag ook te verkrijgen zijn bij VoordeAuto.shop. Na het testen van de producten hebben zij besloten onze producten op te nemen in het assortiment.

Voordeauto.shop

VoordeAuto.shop is gespecialiseerd slimme producten die voertuigen beter laten functioneren zonder dure reparaties. Zij verkopen een groot assortiment producten bestaande uit lekkagedichters, reinigers, onderhoudsproducten, additieven en vanaf vandaag ook de Lindemann producten.

 

Lindemann Nederland sponsort Walking Football

Het team Walking Football van VV Siddeburen heeft het goed voor elkaar en

voetbalt vanaf nu de sterren van deLindemann Nederland sponsort Walking Football hemel met soepel gesmeerde knietjes. We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie initiatief! De heren van het Walking Football team van de VV Siddeburen lopen er weer gesmeerd bij… Wij wensen de heren veel succes en vooral plezier met alle aankomende toernooien en prijzen. 😁👍

 

Winparts.nl nieuwe wederverkoper!

Wij zijn verheugd te kunnen vermelden dat de Lindemann producten nu ook te verkrijgen zijn op Winparts.nl Winparts.nl

Winparts.nl is met 1500 pakketten per dag één van de grootste auto onderdelen webshops van de Benelux!

👉Bestel nu via Winparts.nl en ontvang 20% korting op onze producten!

Nieuw verkooppunt in Utrecht!

Met trots mogen we mededelen dat de Lindemann additieven vanaf maandag te verkrijgen zijn bij Record Auto Record Auto Onderdelen UtrechtOnderdelen in Utrecht. Record Auto Onderdelen is een bedrijf wat zich in de regio Utrecht toespitst op zowel de particuliere als de zakelijke klant. U kunt bij hun terecht voor auto onderdelen, accessoires en vanaf maandag ook voor de Lindemann additieven.

U vindt Record Auto Onderdelen aan de Ceylonlaan 11 te Utrecht!