Prijsopgave Aanvragen

U kunt via deze pagina vrijblijvend een prijsopgave bij ons aanvragen. Wanneer de aanvraag bij ons in goede orde is binnengekomen zal u zo spoedig mogelijk een prijsopgave van al onze producten ontvangen.
Wat onderscheidt Lindemann van de concurrentie

De grondstoffen voor de additieven op de Europese markt worden eigenlijk allemaal geleverd door dezelfde fabriek. Vervolgens kan je als additievenfabrikant een keuze maken in de verhouding tussen chemische stoffen (lees: kwaliteit) en de basisstof (olie / petroleum). Waar de meeste concurrenten ongeveer op een verhouding 20-80 zitten, zit Lindemann op een verhouding van 80-20.
Daarnaast zijn de additieven van Lindemann gebaseerd op de stof Teflon. Deze stof heeft ontzettend goede weerstand verminderende- en beschermende eigenschappen. De Teflon zorgt voor efficiƫnter werkende onderdelen en daarnaast voor langdurige bescherming. Waar een smeerfilm van een concurrent bijvoorbeeld na 5000 km verdwijnt is dit bij de additieven van Lindemann vele malen later!

Wat staat er in de prijsopgave?

In de prijsopgave die u van ons toegestuurd krijgt, staan de netto- en adviesprijzen van alle producten uit ons assortiment. Voorderest staan onderstaande punten er ook in:

  • Inkoopprijs
  • Advies verkoopprijs
  • Algemene voorwaarden
  • Extra informatie over Lindemann
  • Informatie betreft promotiemateriaal

*Alle prijzen zijn exclusief btw